• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbanktrail.nl

Over de posbankloop trail

Over de posbankloop trail

Ruim een week voor de Posbankloop wordt de Posbanktrail / Canitrail georganiseerd. Je kunt ons volgen op onze eigen FB-pagina.

De Posbank (Cani)Trail start in het hartje van de Posbank bij parkeerplaats Herikhuizerveld en loopt over de toppen en dalen van het Herikhuizerveld in Nationaal Park Veluwezoom. Trailers lopen hier in een verscheidenheid aan landschappen – over de met hei bedekte stuwwallen, door restanten zandverstuivingen, door oude hakhoutbossen en over landgoederen met parkbossen.

Startlokatie
De start en finish van de Posbank Trail is bij de parkeerplaats Herikhuizerveld aan  de kruising van de Beekhuizenweg en Burgemeester Bloemersweg in Rheden.

Coördinaten Parkeerplaats Herikhuizerveld:

NB – 52.03443584266593

OL – 6.013641357421876

Groen

De Posbank Trail is GROEN; niet alleen vanwege de schitterende natuur waar je doorheen loopt. Wij willen de natuur ontzien door deelnemers buiten het gebied te laten parkeren bij het gemeentehuis in De Steeg en het gebruik van de bus en trein te stimuleren.

Pendelbussen

Pendelbussen rijden langs twee opstappunten om je geheel uitgerust bij de de start/finish locatie af te leveren. Ook na afloop rijden er voldoende pendelbussen om je weer terug te brengen naar beide opstappunten.

  1. Opstappunt Gemeentehuis De Steeg aan de Hoofdstraat 3, 6994 AB De Steeg. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
  1. 2. Opstappunt Rotonde Schietbergseweg tegenover Pannenkoekhuis Strijdland vlakbij Station Rheden

Je wordt afgezet bij het Posbankpaviljoen en loopt over het fietspad rechtdoor naar Parkeerplaats Herikhuizerveld aan de Beekhuizenseweg vlakbij de Burgemeester Bloemersweg.